Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
+48 600 608 208 +48 503 600 602
E-mail: stanley445@wp.pl

Polityka Prywatności

 

 

 

Polityka prywatności serwisu www. auto-stanley.pl

 

1.  Informacje ogólne - Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych     osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez            nich usług udostępnionych  poprzez Serwis auto-stanley.pl

2.  Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest  AUTO-STANLEY  z     siedzibą w ul. K.CZ. BERKI 1/37 NIP PL 672-199-76-99  REGON 320348110

3.  W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym.                Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą                      elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

4.  Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania                  danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy. 5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach

     i ich zachowaniach w następujący sposób: a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].

 6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.

7. dane podane w formularzu są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w     dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony           danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis

      auto-stanley.pl  Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać. W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów             niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

























































Zaufało nam ponad 100000 klientów!
Sprzedajemy od ponad 12 lat!
Prowadzimy również sprzedaż na Allegro. Wystarczy tylko zobaczyć na opinie naszych klientów, by przekonać się, że najlepsze części do swojego auta kupisz w naszym sklepie.
Dlaczego warto wybrać Auto-Stanley?

Auto-Stanley to satysfakcja gwarantowana. U nas znajdziesz tylko oryginalne części do Twojego auta. W naszym sklepie kupisz części od zaufanych producentów do Twojego auta szybko i tanio. Jesteśmy tutaj dla Ciebie, jeśli potrzebujesz porady, jesteśmy do Twojej dyspozycji. Zespół naszych doradców zawsze chętnie pomoże Ci w zakupach w naszym sklepie.

Opinia klientów
pozytywnych opinii
99,4%
4.9
Zgodność z opisem
4.9
Kontakt ze Sprzedającym
4.9
Czas realizacji zamówienia
4.9
Koszt wysyłki
Opinie z portalu allegro na którym sprzedajemy od 12 lat!
Wszelkie prawa zastrzeżone (C) 2017